Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Δυο χρόνια ελιτολαϊκισμός

Δυο χρόνια Unfollow, δυο χρόνια λαϊκισμός, δυο χρόνια ελιτισμός, δυο χρόνια μη απερίφραστης καταδίκης της βίας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, δυο χρόνια γραφικής προσπάθειας αναστήλωσης μιας ιδεολογικής ηγεμονίας που χάθηκε οριστικά, δυο λαθρόβια χρόνια ενός λαθρόβιου εντύπου που ζει διαρκώς πέρα από τις δυνάμεις του μέσα σε μια φούσκα που αργά ή γρήγορα θα σπάσει, δυο χρόνια αδυναμίας του να επιβιώσει στην ελεύθερη αγορά όπως το μέγκα τσάνελ και ο δολ, δυο χρόνια άμετρου πλουτισμού των συντακτών του, δυο χρόνια διαπλοκής και ντόλτσε βίτας, δυο χρόνια πρόκλησης για την πρόκληση, δυο χρόνια αήθους επίθεσης στον εκάστοτε πρόεδρο και αντίπροεδρο της κυβέρνησης, δυο χρόνια πλαγιοκόπησης των θεσμών της αστικής δημοκρατίας, δυο χρόνια μεγαλόψυχης καθεστωτικής ανοχής ενός περιοδικού που δεν θα μπορούσε ποτέ να κυκλοφορεί στη Βόρεια Κορέα, παρότι είναι αυτή ακριβώς η Βόρεια Κορέα που έχει εγκατεστημένη στο κέντρο του φαντασιακού του.

6 Comments:

At 11/29/2013 01:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

..πολυ ωραιο το εξωφυλο saas μπραβο στα παιδια καθεενα και καλλιτερο μπενι θα φας ¨καλα¨ στη μπουζου παμε ετσι δυνατα να πεσιε η hunta..

 
At 11/29/2013 10:27:00 μ.μ., Anonymous zaxos said...

Δυο χρόνια Unfollow,μπράβο παιδιά.
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας δεν έχετε χάσει ίχνος από τον σεβασμό στη σοβαρότητα και την ποιότητα της σκέψης.

 
At 11/29/2013 11:31:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Είναι σπατάλη τα λογοπαίγνια όσο μένουν λογοπαίγνια. Είναι δειλία η ατάλαντη γραφή που δεν λέει να βγει από τα όρια αυτού του εκδιδόμενου κειμένου. Είναι ντροπή να μην τολμάς να πας πιο πέρα, you fuckin' πολύλεκτε psycho.

 
At 11/30/2013 02:10:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δυο χρόνια κωλόχαρτο

 
At 11/30/2013 07:26:00 μ.μ., Anonymous Νεκτάριος said...

Unfollow...
Δυο χρόνια τώρα στηρίζουμε το ΣΥΡΙΖΑ με συνέπεια.
Unfollow...
Δυο χρόνια τώρα μοναδικοί στην ποιοτική προπαγάνδα.

Οραμά μας:
να δούμε το Βενιζέλο Φυλακή.

Old Boy
ολοκλήρωσες μετά από όσα έγραψες?

 
At 11/30/2013 09:23:00 μ.μ., Anonymous Λουλάς said...

Τι αποψάρα είναι αυτή που έχεις ρε συ ανώνυμε της κακιάς ώρας 11:31... Και είναι όλη δική σου ρε συ: δηλαδή αν εξαιρέσουμε το βρισίδι στο τέλος... είναι όόόόλη δική σου you fuckin' ξέρω γω τι σαι συ τώρα...

Έλα ρε Old και χέσε να πούμε τους απο..ψάρακες

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home