Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

Επιστημονικό επίπεδο μεσαίωνα - πολιτικό επίπεδο χούντας

Όχι, δεν ζούμε σε καμία δυστοπία, όταν
Όχι, δεν ζούμε σε καμία δυστοπία, όταν
Όχι, δεν ζούμε σε καμία δυστοπία, όταν απομαγνητοφωνημένα κείμενα ολόκληρων τηλεφωνικών συνεντεύξεων και συνδιαλέξεων με δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στις Σκουριές. Οι συνεντεύξεις που δίνονται τηλεφωνικά σε δημοσιογράφους που καλούν τα -κατά την Αστυνομία- μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, αποτελούν και αυτές ενοχοποιητικό υλικό
---
Αντιγράφω το στάτους ενός φεϊσμπουκικού φίλου (κι αν τυχόν παρεξηγηθεί ο υπουργούλης και θελήσει να κυνηγήσει δικαστικά κανένα, τότε δεν είναι κανενός φίλου κι έτσι τα λέω και δικό μου είναι):
«Τα πρωινά τις Παρασκευές πηγαινω στο Μητροπολιτικο Κοινωνικο Ιατρειο Ελληνικού οπου κανω εθελοντικη εργασια ως ... (και τα πρωινά τις Τρίτες πηγαινω στην ... ως αμισθος επιστημονικος συνεργατης στην προπτυχιακη κλινικη της ..., αφου πιο πριν περάσω μια βολτα πρωι πρωι απο το κυλικείο και πετάξω στον κάδο ολες τις Athens Voice που μολις έχουνε φέρει, καταπληκτικη αισθηση αν δεν το εχετε κανει καντε το). Μιας και δεν σας ειχα αναφερει το εβδομαδιαίο ωρολόγιο μου πρόγραμμα.
Tο Ιατρείο αυτό είναι μια κοινωνική δομή αλληλεγγύης με τεράστια σημασία εν καιρώ κρίσης που στηριζει τους μη προνομιούχους και με ακόμα πιο τεράστια σημασία σε ενδεχόμενη Κυβέρνηση της Αριστεράς, ειδικά τον πρώτο καιρό ανασύνταξης του χάους στο οποίο μας εχουνε φτάσει.
Θα μπορούσε κάποιος να πει λοιπόν οτι η τωρινή κυβέρνηση φοβάται πλέον ακόμα και την αλληλεγγύη προς όλους (ενω τα μοιράσματα σε άρειους απο τους χρυσαυγίτες ήταν μια χαρά) και γι αυτο μπούκαρε σήμερα στο Ιατρειο με τους μπάτσους (λογω ΑΝΩΝΥΜΗΣ καταγγελίας για ναρκωτικά, ναι οτι οι γιατροι δινουν ναρκωτικά σε ναρκομανείς, επιστημονικο επιπεδο μεσαίωνα, πολιτικό επίπεδο χούντας).
Δεν είναι καν αυτό παιδιά. Ειναι τόσο ηλίθιοι και επικίνδυνοι που ο Υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιαδης (φανταζοσασταν ποτε 4-5 χρονια πριν οτι θα λεγατε μαζι αυτες τις 4 λεξεις? ουτε εγω) αποφάσισε να κανει ντου επειδη την Δευτέρα στον Χατζηνικολαου στριμωχτηκε απο μια ερωτηση Γιατρου του Μητροπολιτικού Ιατρείου. Σου λέει ετσι είσαι, τσάκω ενα ντου τωρα να μαθεις να εισαι σούζα στον υπουργούλη
Τακτικές μαφίας, τακτικές ρεβανσισμού, όμοιο με αυτόν που ανερυθρίαστα παραδεχτηκε ο Αδωνης οταν κλείνανε την ΕΡΤ (δεν μας φερόσασταν καλά, μας κρίνατε παραπανω απο οσο επιτρέπουμε, τωρα σας κλεινουμε ας προσέχατε) - ειχα ποσταρει τοτε και σχετικό βιντεάκι, για οποιον το επιθυμεί.
Και αυτό που ακούω συχνά να λέγεται αν δεν ήταν τόσο αστείοι θα ήταν επικίνδυνοι ή αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι θα ηταν αστείοι...
Ε δεν είναι πια αστείο.
Να τελειώνουμε με αυτούς οσο το δυνατόν συντομότερα
».

13 Comments:

At 10/25/2013 02:07:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

to eides auto?

http://beta.antenna.gr/webtv/watch?cid=ud%2f_jp_a_f8u_q4%3d

 
At 10/25/2013 10:20:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Έχω κουραστεί να σκέφτομαι ότι "είναι απίστευτο" όταν διαβάζω τέτοιες ειδήσεις. Τελικά, το μονο απίστευτο είναι η καρτερικότητα μας...
Όπως κ να χει, η κίνηση με την athens voice, μου έφτιαξε τη μέρα.

 
At 10/25/2013 02:15:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μήπως μπορείς να δώσεις το λινκ για το κείμενο του Thas (η ΧΑ στα σχολεία), γιατί δεν το βγάζει δίπλα;

Νίκος

 
At 10/25/2013 02:35:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Nίκο, το λινκ δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει. Αντιγράφω το κείμενο:

«Το απόγευμα της Πέμπτης οδηγούσα στον περιφερειακό της Δραπετσώνας - ανοιχτός ουρανός, πολύχρωμα σύννεφα στη δύση κι ένα ποιητικό τοπίο βιομηχανικών ερειπίων, αγαπημένο. Κολυμπούσαν όλα σ’ ένα θερμό πορτοκαλί, το αυτοκινητάκι ρόλαρε στο δρόμο κι άκουγα τις επιλογές του Μηλάτου στο ραδιόφωνο, το «όλα πάνε κατά διαόλου» του Τομ Γουέιτς. Ξαφνικά άκουσα δίπλα μου επίμονες κόρνες από μηχανές και αναγνώρισα τους μαθητές μου, μικρά χρυσαυγιτάκια που πλεύριζαν το αυτοκίνητο και με χαιρετούσαν εγκάρδια, χειρονομώντας. Ανταπέδωσα κορνάροντας κι εγώ με ενθουσιασμό: γεια σας παιδιά, μπιι-μπιιιπ.

Όσοι δουλεύαμε σε σχολεία, ιδιαίτερα στις περιοχές πέριξ της Αμφιάλης, είχαμε νομίζω την ίδια αίσθηση: όλα πάνε κατά διαόλου. Εβδομάδα την εβδομάδα, μέρα τη μέρα, ο αέρας γινόταν πιο πνιγηρός. Ξεκίνησα να μιλάω στην τάξη προ διετίας πιστεύοντας πως δεν μπορεί, οι σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης θα έφερναν αποτέλεσμα. Πριν λίγες ημέρες κατέληξα να γράφω εδώ πως νιώθω, προσωπικά, αποτυχημένος ( και διάφοροι φίλοι με έψεξαν αγαπητικά). Μαθητής με προέτρεπε να μπω στο google να μάθω τι έκαναν οι Εβραίοι (ώστε να δικαιολογήσω τον Χίτλερ), ενώ αγαπημένη μαθήτρια που έγραφε για το Low bap παλιότερα, μου έφερνε τώρα φυλλάδια της ΧΑ να διαβάσω, να μορφωθώ. Άλλος μαθητής διατύπωνε ανοιχτά πως όπου βρίσκει Πακιστανούς θα τους βαράει, ενώ η υπόλοιπη τάξη συμφωνούσε εν χορώ. (ανήκουν οι περισσότεροι στην ίδια παρέα που τη στήνει σε στάσεις λεωφορείων περιμένοντας να περιλάβει κανέναν δυστυχισμένο, στο μισοσκόταδο). Αυτού του είδους ο κυνισμός άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται κυρίαρχος ενώ οι συνάδελφοι μού πρότειναν πλέον να μην ανοίγομαι γιατί «δεν ξέρεις τι γίνεται». Ήταν σαφές πως τα ποσοστά κάλπαζαν ανεξέλεγκτα στην περιοχή, ο τραμπουκισμός και η δύναμη που εξέπεμπε η οργάνωση ήταν διεγερτική για ανθρώπους χωρίς ελπίδα, ήμασταν μπροστά σε ένα φαινόμενο πρωτοφανές, μη αντιμετωπίσιμο δια της πειθούς ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου. Απελπισία.

Και ξαφνικά αυτό. Πηγαίνοντας στα βαφτίσια της μικρής Ειρήνης χτες, κοίταζα τον κόσμο να κινείται όπως πριν- κάποιος έπλενε το αμάξι του, ένας άλλος κλάδευε· δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μετά απ’ αυτές τις συλλήψεις η φυσική τάξη της ζωής παρέμενε ίδια. Κι ούτε μπορώ ακόμα να επεξεργαστώ τις εικόνες, να καταλάβω πώς αυτό που μοιάζει μέχρι χθες άλυτο ζήτημα, ο καθημερινός εφιάλτης, κάνει ξαφνικά ένα παφ και διαλύεται μαγικά, σχεδόν αθόρυβα.

Υ.Γ. δεν έχω αμφιβολία πως τίποτα δεν τελειώνει εδώ, το αντίθετο - δεν υπάρχει άλλωστε αυτό το είδος χαρούμενης σκέψης σε κανέναν μας πια, σ’ αυτή την όμορφη χώρα».

 
At 10/25/2013 02:43:00 μ.μ., Anonymous zaxos said...

Για φαντάσου να ήσουν σαν τον Γεωργιάδη; Υπάρχει και το αισιόδοξο μέρος στην υπόθεση ομιλώ αντί να ουρλιάζω.
Πόσες φορές έχεις σκεφθεί να του χώσεις μπουνιά στη μούρη όταν μιλάει και να χαρακτηρισθείς βάρβαροςq
Είναι χάος αυτό που ζούμε, η μελετημένο έγκλημα με πειραματική λογική;
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι διάφοροι ασχολούνται με την ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ .Σιγά το νέο που πρέπει να συζητάμε, λες και η επάρκεια είναι το φάρμακο του μαζοχισμού.

 
At 10/25/2013 04:50:00 μ.μ., Anonymous Σωτήρης said...

Σήμερα η μικρή Μαρία είναι καλά, ο Καρατζαφέρης καλύτερα, η χρυσή αυγή δεν υπάρχει, ο Μεταξάς δεν είπε όχι αλλά Alors, c'est la guerre, ανώνυμε, είδα την εκπομπή στο λινκ που βάζεις, καλά έπαθα τη πλάκα μου φοβερή εκπομπή κι ο Γρηγόρης κι η Μαρία κι ο Σταρόβας απίθανοι όλοι τους, είδες τι δύναμη έχουμε οι Έλληνες μέσα μας άμα θέλουμε, τον Μαστοράκι μόνο δεν γνώρισα στην αρχή πολύ νέο τον κάνανε φορούσε και γραβάτα, ολντ, αυτό που λες στο Ελληνικό δεν είναι μόνο για φτωχούς και τους άλλους τους γιατρούς στη Σομαλία τους έβλεπα τι θέλουν εδώ τώρα, τέλος πάντων λέω να την κάνω στο γυναικοχώρι για τριήμερο, όλο και κάποιο πανηγύρι θα έχει τριγύρω, κοτζάμ Μήτσος γιορτάζει, θα βρω γουρουνοπούλα της σούβλας, όχι της λαμαρίνας έχει πολύ λίπος , έχει χαλάσει και το κέντρο υγείας.

 
At 10/25/2013 04:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ευχαριστώ για την αντιγραφή (αν και με πήρε από κάτω διαβάζοντάς το).

Νίκος

 
At 10/25/2013 07:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

και τι σας πειράζει που έκαναν έλεγχο αφού υπήρχε καταγγελία? τους έδειραν τους γιατρούς? τους κακομίλησαν? τι ψύχωση έχετε με την αστυνομία?

 
At 10/25/2013 09:32:00 μ.μ., Anonymous Νεκτάριος said...

Α ρε Αδωνη τους έχεις τρελάνει.

"Ειναι τόσο ηλίθιοι και επικίνδυνοι που ο Υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιαδης (φανταζοσασταν ποτε 4-5 χρονια πριν οτι θα λεγατε μαζι αυτες τις 4 λεξεις? ουτε εγω"

"Για φαντάσου να ήσουν σαν τον Γεωργιάδη; Υπάρχει και το αισιόδοξο μέρος στην υπόθεση ομιλώ αντί να ουρλιάζω.
Πόσες φορές έχεις σκεφθεί να του χώσεις μπουνιά στη μούρη όταν μιλάει και να χαρακτηρισθείς βάρβαρος"

Σε μερικά χρόνια πολύ πιθανόν να τον δείτε και πρωθυπουργό. Αρχινάτε να βαράτε από τώρα τα κεφάλια σας στο τοίχο.

 
At 10/26/2013 09:22:00 π.μ., Anonymous zaxos said...

@!Νεκτάριε
Καλά που ζεις;
Όταν λες ένα ανέκδοτο, κάνε πρόβα να δεις αν βγάζει γέλιο στον καθρέπτη.
Είσαι και φαρμακόγλωσσα ,ενώ το όνομά σου παραπέμπει σε Όσιο.




 
At 10/26/2013 11:19:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Αν αδιαφορείς για τα κοινά, καταλήγεις να κυβερνάσαι από κατώτερους."
Προς τι η απελπισία κι ο πανικός μ αυτόν τον υστερικό καραγκιόζη;
Ό,τι μας απέτρεπε ο Πλάτωνας δεν κάναμε τόσα χρόνια;

mbiker

 
At 10/29/2013 09:35:00 μ.μ., Anonymous Νεκτάριος said...

@Zάχουλη,
για το ποιος γράφει ανέκδοτα ασ' το καλύτερα.
Οχι όμως και φαρμακόγλωσσα.
Σε σχέση με αυτά που γράφονται εδω μέσα, τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, τις βρισιές, τις ειρωνίες εναντίον όσων διαφωνείτε αυτά που γράφω εγώ δεν είναι τίποτα.
Και προς ενημέρωσή σου υπάρχει ο Αγιος Νεκτάριος ποληούχος της Αίγινας, εορτάζων στις 9 Νοεμβρίου.

 
At 10/31/2013 03:25:00 μ.μ., Blogger J95 said...

η κατηγορία δεν είναι ότι έδιναν συνεντεύξεις, αλλά ότι διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις μέσω των συνεντεύξεων με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης.

Για να το καταλάβεις, φαντάσου ότι δίνω παντού συνεντεύξεις στις οποίες λέω "ο Old Boy βιάζει αγοράκια και πρέπει να τον κάψουμε ζωντανό πριν υπάρξουν κι άλλα αθώα θύματα".

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το θέμα δεν είναι η πράξη της συνέντευξης καθεαυτή και οι δημοσιογράφοι της ΕΦΣΥΝ καταντάνε γραφικοί που ονειρεύονται αντιδημοκρατικές διώξεις εκεί που υπάρχει απλά ελεεινή δημοσιογραφία.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home