Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

Φεϊσμπουκικά Ανάλεκτα

Σαν ήλιος βγήκες φωτεινός 
  στου ΤΑΪΠΕΔ τ' αλώνι
και έλαμψες κι ήρθες νικητής
και σε αγαπάμε όλοι
Συμπέρασμα: οι ιδιωτικοποιήσεις δεν πρέπει να προχωρήσουν γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να θελήσει να κερδίσει μια μέρα πτήσης. Λογικό.
Ο Στέλιος Σταυρίδης χρησιμοποίησε μια λάθος πτήση τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας κυβερνώντες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να τον λυντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε επιχειρηματίας ούτε καινοτόμος ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Πτήση. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας. 
Τέτοιο διαδικτυακό μένος κατά Σταυρίδη προκαλεί εντύπωση πάντως. Θα έχει γράψει μυθιστορήματα φαίνεται και θα βρήκε τώρα την ευκαιρία ο ματαιωμένος και αντιπνευματικός όχλος να τον κανιβαλίσει.
Η τελική σύνοψη είναι πως στην Ελλάδα εξακολουθούμε να σφαζόμαστε λεκτικά και ηλεκτρονικά, ενώ στις χώρες της Αραβικής Άνοιξης σφάζονται κυριολεκτικά. Το λες υπό μια ευρεία έννοια και Success Story της Δύσης και του Διαφωτισμού.

2 Comments:

At 8/19/2013 02:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

η γυναίκα του Καίσαρα, ως το μαύρο πρόβατο της σαξέσφουλ στάνης
http://kato-kefali.blogspot.gr/2013/08/stavridisleaks.html

 
At 8/21/2013 03:56:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μάλλον σας διαφεύγει ότι ο Σταυρίδης ήταν μπλεγμένος στην υπόθεση ΑΓΕΤ Ηρακλής. Δεν είναι κανένας καινούριος στη διαφθορά.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home